Gelukspsycholoog

_dsc8570_josje_onbewerkt_klein.jpg
 

Ik ben Gelukspsycholoog.

Say what?

Ja, je leest het goed. Ik ben Josje Smeets. Ik ben een psycholoog die jou helpt in je zoektocht naar geluk.  Wie wil er nu geen stressvrij bestaan? Het leven van je dromen leiden? Succesvol zijn?

Op deze site staat Betty (Boop) symbool voor het ultieme geluk. Geluk zit in je zelf. In iedereen schuilt een Betty die zich niets aantrekt van anderen.

Hoe zou het voelen om hello te zeggen tegen je innerlijke Betty en altijd en overal jezelf te zijn? Om precies dat werk te doen dat je leuk vindt? En boven alles; om precies te weten wat je wilt?

En daar zit gelijk de crux. Wat WIL je? Wat DRIJFT je? Who is your Betty? 

Als specialist in Happiness weet ik dat geluk deels maakbaar is en iedereen zijn innerlijke Betty kan laten shinen. Laat me die kennis nou willen delen met je. Hoe?

Ten eerste deel ik onder het kopje blog allerlei zaken die jou kunnen helpen gelukkig te worden. Ook deel ik hier mijn psychologische kijk op actualiteiten en de mens. Mijn nieuwste blogs zijn vanaf eind november 2018 tevens terug te vinden op WendyOnline.nl, Bedrock.nl, WorkJuice.nl en WijLimburg.nl.

Ten tweede kan ik jou begeleiden als je persoonlijke psycholoog of coach. Ik werk door heel Nederland en kom naar je toe. Wanneer je vastloopt op je werk of studie, kun je mij vragen je te helpen als loopbaancoach (bettyopjewerk) of (bettyopschool). (Is dit het nou? Waarom doe ik dit werk/studie in hemelsnaam? Is dit de carrière die ik voor ogen had? Ik kom geen stap verder. Welke keuze is de beste voor de rest van mijn leven?)

Ook wanneer je vraagstukken meer op het privé-vlak liggen, zoals relaties (Dit gaat hem niet meer worden of Help; mijn partner gaat vreemd) of liefde (I’ll never find a man),  help ik je graag bij het vinden naar het ware geluk (bettybijjethuis).

Tevens ben ik gespecialiseerd in het coachen van millennials. De generatie Y waartoe jij behoort is een generatie apart. Zoveel keuzes, zoveel mogelijkheden. Zoveel manieren om succesvol en gelukkig te worden. Maar toch lukt het je niet. Laat me je helpen, klik op millennial-coaching.

Je kunt als particulier bij me aankloppen of ervoor kiezen dit via je werkgever te laten verlopen. Ga het gesprek met hem of haar aan. Meestal werken bazen maar al te graag mee aan coaching, zodat ze een talent als jij binnenboord kunnen houden!

Tot slot kun je mij inhuren als inspirerende spreker op je event. Er valt zoveel te zeggen over geluk. Ik kan niet wachten om dit met je te delen!

Stuur me even een berichtje voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Met een lekkere latte erbij, kan ik je veel beter uitleggen wat ik voor je betekenen kan.