Spreker

speaker.jpg
 

Op zoek naar een inspirerende spreker voor je (bedrijfs-)event? Vraag HelloBetty. 

Bedrijven vragen HelloBetty dikwijls als inspirerende spreker bij speciale gelegenheden. 

Josje maakt wetenschap laagdrempelig en boeiend. Op eenvoudige en energieke wijze neemt ze je mee in de wondere wereld van psychologie en geluk. Tijdens de lezing wordt je getriggerd tot nadenken en het doen van oefeningen, om gelijk te ervaren hoe groot de invloed van gelukshormonen is op ons brein. It’s all about the mindset. 

Iedereen kan gelukkig zijn!

Naast lezingen geeft Josje Smeets als gelukspsycholoog ook management-trainingen. Leer zelf hoe je je mensen kunt coachen naar een gelukkige en goede werkhouding.  

Of wat dacht je van een interactieve Happiness Workshop? In 1 uur tijd neem je een kijkje in de keuken van de Positieve Psychologie en leer je hoe je deze kunt toepassen op je werkplek of je leven. Het wordt een uitdagende rit. Hop aboard!

Trainingen voor medewerkers, psychologische teambuildingsessies, mentale fitheids-spreekuren; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Je kunt HelloBetty zelfs laten invliegen als Happiness Officer binnen jouw bedrijf. Doel is simpel. Werkgeluk verhogen en daarmee verzuim en verloop verlagen.

Kijk voor meer informatie bij bettyopjewerk of stuur me een bericht voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.