Podcast over geluk bij millennials @Bedrock Talks

Josje Smeets Gelukspsycholoog HelloBetty Podcast Bedrock Talks.jpeg

Een aantal weken geleden was ik te gast in de studio bij Wayne Parker Kent bij Bedrock Magazine om een heuse podcast op te nemen over geluk bij millennials. Ik zei maar al te graag ‘ja’!

Metronieuws.nl interviewde mij over waarom mensen in bepaalde landen gelukkiger zijn dan andere.

De Limburger interviewde mij over mijn keuzes in het leven en hoe te komen op het pad van Geluk. Of ik zelf altijd happy ben staat er ook in :). Kop koffie erbij en lezen maar!

RTL Nieuws vroeg HelloBetty naar het effect van de eerste Lentezon op je Geluksgevoel.

WorkJuice.nl vroeg Josje Smeets het hemd van lijf over werkgeluk. Lees hier het interview van december 2018.

Beluister het interview met NPO Radio 5 (12 november 2018) over waarom je al in november de kerstboom zou moeten optuigen. Je wordt er gelukkiger van!

Een column op WijLimburg over lawaai, vliegtuigen en psychologie.

RTV Maastricht interviewde HelloBetty. Over fietsen, de kabelkrant en Gelukspsychologie. Zowel op radio als tv te beluisteren en bekijken. Klik op onderstaand beeld voor een sneak preview.

Nieuwsgierig naar het hele interview? Klik dan op de volgende link. Tune in vanaf 1:34:00

https://www.rtvmaastricht.nl/tv/het-beleg-tv/128566680

Lees in mijn column voor WijLimburg hoe je 3 ton kunt besparen door een vrouw toe te laten treden tot je bestuur.

Ook L1 speelt in op de ‘Week van het werkgeluk’.  Tijdens de uitzending van Limburg Centraal op maandagavond 24 september werd ik kort aan de tand gevoeld over dit onderwerp. Te zien vanaf minuut 21:00.

Dagblad de Limburger luidde maandagochtend 24 september in alle vroegte de ‘Week van het Werkgeluk’ in middels een interview met HelloBetty. Hoe kunnen bedrijven werkgeluk bereiken? Lees het hier.

Ook moeite met afschakelen van het werk op vakantie? Lukt ontspannen maar moeilijk? Lees hier in het artikel van 7 juli 2018 in Dagblad de Limburger hoe dat komt en wat je er tegen kunt doen.