Betty op je werk

hellobetty-coach-maastricht-werk-burnout-bettyatwork-work-burn-out-stress-psycholoog-psychologist-limburg-overspannen-werk-prive-balans-hulp-therapeut-organisatiepsycholoog.jpg
 

Adem in, adem uit. Vandaag ben jij de ster van kantoor. Vandaag sta jij je mannetje!

Of is het niet zo simpel?

Misschien kan Betty je helpen.

HelloBetty helpt werknemers en managers in het optimaliseren van hun werkgeluk op het werk. HelloBetty biedt één op één coaching en groepstrainingen aan. GeluksPsycholoog Josje Smeets is onze coach en trainer. Zij is een motivator pur sang. Ze helpt wanneer alles niet zo soepel loopt.

HelloBetty geeft er echter de voorkeur aan bedrijven te helpen vóórdat werknemers zich minder tevreden voelen. HelloBetty werkt preventief ter voorkoming van stress en burn-out. Met als gevolg een daling van het ziekteverzuim en personeelsverloop.

Dit alles gebeurt met een flinke dosis humor en op manieren die anders dan anders zijn. Geen standaardtrainingen bij HelloBetty, laten we er vooral iets leuks van maken.

Eén op één coaching heeft als doel individuele medewerkers gelukkig te maken en te houden en om te voorkomen dat zij zich gaan vervelen of nog erger; stress ervaren op het werk. Dit coachingstraject wordt voor hen op maat gemaakt en is zeer praktisch van aard. Handen uit de mouwen dus!

Ook kunnen managers zelf individueel gecoacht worden om hen inzicht te verschaffen in hoe ze hun medewerkers gelukkig kunnen laten zijn over de lange termijn. Coaching kan klassiek in een vergaderruimte op kantoor, maar ook  joggend in de natuur, Netflix-end bij je thuis etc. Jij bepaalt.

Groepstraining is alleen dan effectief wanneer de inhoud van de training matcht met de persoonlijkheden van de trainees. Josje garandeert dat dit het geval is bij aanvang van het trainingstraject. Er zullen verschillende op maat gemaakte trainingen ontworpen worden voor verschillende medewerkers en managers met maar één doel voor ogen: het verhogen van het geluksgevoel van medewerkers en het optimaliseren van het bedrijfsresultaat.

Maar de trainingen moeten vooral ook leuk zijn. Spelend leren. Ervaren. Doen. Tijdens een 1 op 1 gesprek informeer ik je graag over de mogelijkheden.

It’s all about Psychology.

coach-maastricht-creativiteit-creativity-psycholoog-psychology-limburg-therapeut-therapie-therapy-stress-brain-university-teacher-brainstorm-hapiness-geluk.jpg

Josje Smeets kan bedrijven op nog veel meer verschillende wijzen adviseren in het verbeteren van de arbeidsomstandigheden.

Zij helpt je om je brein ten volste te gebruiken en in te zetten. Ze zal je helpen om je creatieve geest te ontdekken en ontwikkelen. Dit is noodzakelijk aangezien creatief denken essentieel is in de bedrijfsvoering anno nu. Winnende organisaties worden bestierd door creatieve denkers. Ook creatieve omgevingen zijn onontbeerlijk bij het verhogen van geluk en resultaat.

Ben creatief. Creëer je winnende team.

Wil je meer weten over hoe Betty kan werken op jouw werkplek? Binnen Nederland of daarbuiten? Laten we snel een koffie drinken. Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

hellobetty-coach-maastricht-werk-student-hotel-project-studenten-studentenleven-burnout-bettyatwork-work-burn-out-stress-psycholoog-psychologist-limburg-overspannen-werk-prive-balans-hulp-therapeut-organisatiepsycholoog.png
 
hellobetty-coach-maastricht-werk-student-hotel-project-studenten-studentenleven-burnout-bettyatwork-work-burn-out-stress-psycholoog-psychologist-limburg-overspannen-werk-prive-balans-hulp-therapeut-organisatiepsycholoog-studiekeuze.png