Betty bij je thuis

 
hello-betty-coach-maastricht-psycholoog-geluk-stress-werk-prive-balans-moeder-kinderen-kids-peuters-baby-home-thuis-betty at home-josjesmeets-therapeut-limburg.png

Jij bent zo iemand die geen wekker nodig heeft.

Je staat op bij het krieken van de dag.

Je springt ‘s ochtends gelijk in je sportkleren en haast je naar buiten voor je dagelijkse hardlooprondje. Maar eerst, koffie.

Na het sporten geniet je van een heerlijk familiemoment met je kinderen aan het ontbijt en na een snelle douche zet je hen af op school.

Met een heldere geest start je aan je opwindende werkdag. Je kunt niet wachten!

Klinkt bovenstaande bekend?

Zo niet; welkom op deze site. Leun achterover met een blokje chocola in je hand en lees vooral even verder.

Het is tijd om Betty te verwelkomen in je huis.

Je voelt je niet helemaal in je energie. Wel ok, maar niet echt fit.

Ben je happy? Ach ja, een ‘zeventje’ of zo. Het gaat. Het kabbelt.

Natuurlijk kan de oorzaak van je ‘niet gelukkig voelen’ ernstig zijn. Je hebt depressieve gevoelens of erger. Gelukkig hebben we een aantal uitmuntende professionals in onze stad en land die je verder kunnen helpen.

Maar als de oorzaak van het ‘niet optimaal gelukkig zijn’ ligt op een heel ander vlak of juist op geen enkel vlak (ik wéét niet waarom ik me zo voel), dan stap je waarschijnlijk niet naar een dokter.

Liefdeszaken, of juist het gebrek daaraan, bespreek je met je vriendinnen. Of hou je lekker voor jezelf.

Hetzelfde geldt voor geld-gerelateerde problemen. Of bij problemen in het vinden van een juiste balans tussen je werk en je privé-leven. Of wanneer het maar niet lukt je vast te houden aan dat stomme dieet.

Ogenschijnlijk heb je alles op de rit, maar het voelt niet zo. Helemaal niet zelfs.

Bij al deze problemen kan HelloBetty je helpen. GeluksPsycholoog Josje Smeets zal je weer op de juiste weg helpen op een inspirerende manier. Een manier die bij jou past. Dat kan chips etend en Netflix-end zijn, of joggend in het park. Als je wilt, mag je er ook bij gaan liggen. Jij bepaalt.

Josje zal je een spiegel voor houden, praktische oefeningen laten doen en huiswerk meegeven. Ze leert je duidelijke grenzen te stellen wanneer dit noodzakelijk is. Ze zal je helpen om weer voldoening te halen uit je leven. Kortom; ze zal je helpen je innerlijke Betty te vinden en te verwelkomen! The only way is up!

Maar……….

Ze zal je hard laten werken. Handen uit de mouwen dames en heren; go go go!!! HelloBetty werkt door heel Nederland. Ze komt graag naar je toe.

Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

hello-betty-coach-maastricht-home-thuis-werk-prive-mannen-psycholoog-vrouwen-thuiswerken-balans-flexwerken-therapie-hulp-limburg.jpg
psycholoog-coach-maastricht-therapie-hello-betty-josje-smeets-thuis-werk-prive-balans-huishouden-kids-kinderen-familie-moeder-jong-limburg-mannen-vrouwen.png