Betty op school

 
hellobetty-coach-maastricht-limburg-psycholoog-studenten-scholieren-studiekeuze-stress-students-problems-psychologist-therapeut-josje smeets-geluk-happiness.png

Je bent jong en de wereld ligt aan je voeten.

YOLO!

Waarom zou je op zoek gaan naar je innerlijke Betty?  Betty kan nog wat van jóu leren als het op ‘gelukkig zijn’ aankomt.

Of….

Niet.

Soms heb je moeite met het vinden van de juiste studie. De studie die jou op het lijf geschreven is.

Soms heb je je droomstudie al wel gevonden, maar sinds je bent afgestudeerd ben je volledig de weg kwijt. Wat nu? Hoe vind je ooit een baan die bij je past? En die je ook nog es leuk vindt?

Of misschien ben je nog aan het studeren, maar loopt de studie niet zoals verwacht en gehoopt. Je loopt tegen een hoop problemen aan. Studiegerelateerd of persoonlijk.

Misschien zit je gewoon middenin een gigantische Quarterlife Crisis.

HelloBetty helpt studenten en jong volwassenen op alle denkbare manieren.

GeluksPsycholoog Josje Smeets gaat je helpen. Ze werkt al jaren als Docent Psychologie en Communicatie in het hoger onderwijs. Ze geeft vol passie les en trainingen en is daarnaast mentor van studenten. Ze zorgt ervoor dat iedereen zijn innerlijke Betty vindt en verwelkomt.

Ook heeft Josje ervaring in en banden met het bedrijfsleven. Daarom kan ze je ook helpen bij de overstap van studie naar werk.

Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

hellobetty-maastricht-coach-students-studenten-scholieren-studiekeuze-study choice-stress-burn-out-burnout-limburg-psycholoog-psychologist-therapeut-therapist.png
student-coach-work-werk-maastricht-psycholoog-therapeut-scholieren-studiekeuze-studenten-maastrichtuniversity-limburg-hulp-hellobetty-josje smeets.jpg